dimarts, 22 de setembre del 2015

Queden definits els encreuaments de quarts de final.

Avui dimarts hem viscut l’última jornada de la fase de grups que ha decidit els encreuaments de quarts de final i ens ha deixat veure l’estat de forma de les diferents seleccions. Itàlia i França jugaven a priori el partit més igualat però els italians han demostrat el seu esperit competitiu i superació. Finalment , Argentina i Xile han jugat un partit d’hoquei dels d’abans. Força, físic, intensitat, ritme i emoció han estat presents.
La jornada matinal d’avui dimarts ha començat amb el partit Estats Units Suïssa. L’equip helvètic s’ha assegurat la segona posició del grup A derrotant amb contundència l’equip americà per 0-29 en un partit amb poca història.

El segon partit ha enfrontat a Sudàfrica i Egipte.  Cap dels dos equips tenia opcions de classificar-se però es jugaven la tercera posició del grup C.  Egipte, més efectiu de cara a porta, ha aconseguit una meritòria victòria per 2-5.

Per la seva banda, la sorprenent selecció d’Andorra que va posar contra les cordes als italians, ha derrotat amb comoditat a la ventafocs del grup, India per 10-1. Els andorrans s’han limitat a controlar el joc i les ocasions han anat arribant una darrere l’altra. Amb aquest resultat l’equip del principat ha acabat finalment tercer al grup D.

La jornada de la tarda ha començat amb un partit seriós de la selecció portuguesa que ho ha deixat cap opció a Angola de donar la sorpresa.  L’equip Africà ha fet un bon partit però la superioritat tècnica de Portugal ha marcat diferències i els gols han anat arribant amb els minuts. El resultat final ha estat 5-0.

Per la seva banda, Argentina i Xile han protagonitzat el duel més igualat i intens de la tarda. La rivalitat entre aquest dos equips ha estat patent a la pista a on el partit ha estat molt físic i hi ha hagut molts contactes. El partit s’ha decidit a la segona part amb una Argentina que ha aprofitat millor les seves ocasions. El resultat final ha estat 3 -1 que deixa a Argentina com a primera del grup C i a Xile segona.

Itàlia s’ha proclamat campiona del grup D al derrotar amb claredat a França per 2-9 a un partit en el que s’esperava molt més del combinat francès. El gran partit realitzat pels italians els ha superat i s’han classificat com a segons de grup.

A l’últim partit de la jornada , Espanya a fet valer la seva experiència i la seva qualitat per derrotar a una combativa Colòmbia que no ha pogut fer res davant els atacs dels jugadors espanyols. Al final de la primera part el combinat espanyol  ha s’havia distanciat en el marcador amb un clar 5-1. La segona part ha seguit per la mateixa línia  tot i que els colombians han jugat molt dur. El resultat final ha estat 9-2